Важливе від МОН

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ЗНО,
ДАТИ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ ТА ДОДАТКОВА СЕСІЯ

- Безпека під час ЗНО –основний пріоритет. Саме томупід час оцінювання діятимуть обов’язкові правила як для учасників тестування, так і для колег, що залучені у проведення ЗНО. Зокрема, до іспиту допускатимуться лише особи з температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.Багато педагогів допомагають проведенню ЗНО. Ми дуже вдячні вам за вашу працю і переконані, що вам важливо знати, які заходи безпеки діятимуть на пунктах тестування.
Прочитати проосновні факти можнау новині на сайті МОН.Безпосередній документ, де описуються необхідні заходи безпеки, можназавантажити тут - wym-1590741462239.
Ми також підготували коротку інфографіку, яка може бути корисною вашим випускникам та їхнім батькам – за можливості, будь ласка, поділіться нею у батьківських та класних групах(завантажити її можназа посиланням).
- Додаткова сесія ЗНО цьогоріч набуває особливо важливого значення.Саме тому дається більше часу та можливостей зареєструватися на неї –додатковий період реєстрації триває з 25 травня до 9 червня. Більш докладно можна прочитатина сайті МОНта внаказі УЦОЯО
- Стали відомі також дати пробного ЗНО –воно відбудеться 15 та 17 червня. Про це також йдеться у відповідному наказі УЦОЯО. Про те, що із собою взяти на пробне тестування та які там будуть заходи безпеки, можна прочитати такожна сайті МОН. Важливо додати, що на сайті УЦОЯО також є тестові завдання та відеоінструкції – практично повна імітація процесу пробного тестування, тільки онлайн.

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.