Про електронну систему та зарахування дітей «school.isuo.org».

Інформаційна система управління освітою» на виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 367 від 16.04.2018 року «Про затвердження Порядку зарахувань, відрахувань та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» була розроблена і підготовлена для використання в роботі електронна система зарахування дітей до першого класу «school.isuo.org».
Система дозволяє батькам в режимі он-лайн, не виходячи з дому, реєструвати дітей до закладів загальної середньої освіти і підтверджувати заявку сканованими копіями необхідних документів. Батьки можуть зазначати необхідну категорію першочергового зарахування та слідкувати за станом заяви.
Заклади освіти можуть зазначити:

- інформацію про заклад освіти, спроможність;

- мову навчання;

- завантажити установчі документи та інформацію про територію обслуговування, за необхідністю вказати додаткову інформацію, яку зможуть бачити всі користувачі.

Відповідальні особи в закладах освіти зможуть бачити всі подані заяви у розрізі першочергових та позачергових, затверджувати перевірені і відхиляти невідповідні. Також змога формувати в автоматичному режимі накази про зарахування. Система «school.org.contact.
Кiлькiсть переглядiв: 542

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.